TESLA SISTEMI - VODEĆI INTEGRATOR OBNOVLJIVIH IZVORA ENERGIJE

Naša ponuda obuhvata razvoj, projektovanje, montažu, puštanje u rad sistema obnovljivih izvora energije i održavanje istih sistema u garantnom, a po dogovoru i van garantnog roka.

Preduzeće Tesla sistemi se sastoji od više sektora medu kojima je i sektor koji se bavi uvozom i prodajom opreme mnogobrojnih svetskih proizvodaca.

Fotonaponski sistemi

Podrazumevaju sistem koji se sastoji od solarnih ćelija i prateće opreme. Pomoću njega se vrši snabdevanje potrošača jednosmernom ili naizmeničnom strujom...

Toplotni sistemi

Solarni toplotni sistemi koriste energiju zračenja za dobijanje tople vode. Toplotna energija za zagrevanje prostora i vode se proizvodi pomoću solarnih kolektora i ...

Geotermalna energija

Geotermalna energija podrazumeva toplotu unutrašnjosti Zemlje, koju na površinu najčešće prenose voda ili para. Ova energija nalazi direktnu primenu za grejanje kuća i staklenika, kao i za neke industrijske procese...

Nestanak klasične energije

Energetska kriza, nedostatak osnovnih izvora energije, zavisnost od uvoza i visoka cena energije navode nas da tražimo i upotrebljavamo nove izvore energije i tako smanjujemo potrošnju dragocenih klasičnih izvora energije...

Samo dve stvari se mogu sigurno predvideti u buducnosti, a to su porast cene energije i hrane. Sve ostalo je teško predvidivo.

 

Zaokruživši kompletnu celinu, od uvoza opreme, preko projektovanja do montaže i puštanja sistema u rad sa posedovanjem kompletne infrastrukture da se obave i najzahtevniji poslovi, korisniku pružamo maksimum za njegov uložen novac.

Ukupna energija koja od Sunca dodje do zemlje svakih sat vremena otprilike iznosi oko 174.000 TWh. Malo vise od polovine te energije stigne do povrsine planete, oko 86.000 TWh. Poredjenja radi potrosnja energije u svetu za 2005 godinu iznosila je oko 130.800 TWh, sto znaci da za dva sata na Zemljinu povrsinu stigne vise energije nego sto ceo svet potrosi za godinu dana.

Energija suncevog zracenja zajedno sa vetrom, energijom talasa, hidroenergijom i biomasom cine preko 99,99% dostupnih obnovljivih izvora energije na nasoj planeti. Kada bi se ta kolicina energije iskoristila za samo godinu dana mogla bi se dobiti skoro duplo veca energija nego sto ce se dobiti od svih neobnovljivih izvora (ugalj, nafta, prirodni gas, uranijum ) ikada.


 

NAŠI PARTNERI


JAVITE NAM SE

Mala firma?! Velika firma?! Projektantska kuća?! Instalaterska kuća?! Nije važno. Javite nam se. Zatražite rešenje Vašeg problema. Mi smo tu da Vam ponudimo rešenje. Bilo gde da se nalazite u Srbiji, rado ćemo Vas posetiti i u saradnji sa svojim partnerima rešiti Vaše zahteve.
Kontakt>

 

ISTORIJA TESLA SISTEMA

Tesla sistemi su osnovani 2006. godine. Od osnivanja do danas, imamo prosečni godišnji rast prometa od 20 - 30%. To je postalo pravilo poslovanja u prethodnih 12 godina.

 

 

Ono što nam je bitnije od svih ovih podataka, koji već pripadaju prošlom vremenu, jeste da smo kompanija sa velikim potencijalom i da možemo u budućnosti da ostvarimo još bolje rezultate. Ovo je činjenica koju stalno ističu naši korisnici, saradnici i konkurencija.

 

Nama je najvažnije da smo danas veći nego što smo bili juče i da imamo ogromnu količinu pozitivne energije koju ćemo upotrebiti da sutrašnji dan učinimo boljim od današnjeg.

 


NAŠA PREPORUKA


 

Tesla sistemi
Interfoni
Audio sistemi
Alarmni sistemi
Kontrola pristupa
Video nadzor
Gromobranski sistemi
Termovizija
Sirene
Automatizacija
Inženjer
Pelco
Energija
Tehnička-zaštita
Telekomunikacije

Tesla.rs
Led displeji
Solarni sistemi
Industrija
Energetika
Sistemi za vojsku
Merenja
Svetlost i rasveta
Protiv požarni sistemi
Vozila
Perimetar
Preventiva
Energetske-instalacije
Specijalne-instalacijeLOGIN
niste ulogovani
e-mail adresa:
lozinka:

Zaboravili ste lozinku?   

PRETRAŽIVAČ
Unesite reč ili frazu:

NEWSLETTER
Unesite Vašu Email adresu:

TESLA SISTEMI
Ekipa na terenu

 


 

 


SUPERBRANDS
Pogledajte fotografije i video sa svečane dodele nagrada »

KATALOG
Pogledajte katalog Tesla sistema »

ISO 9001

 

 

ISO 14001

 

 

ISO 18001

 

 

ISO 20000

 

 

ISO 22301

 

 

ISO 27001

 

 

ISO 50001

 

 

ISO 37001

 

 


NIKOLA TESLA
www.tesla-museum.org »